DELTA en Caiway op netwerk in Marknesse en Ens

DELTA en Caiway op netwerk in Marknesse en Ens

23 januari 2023 – Goed nieuws! Sinds kort kunnen we ook de landelijk bekende providers DELTA en Caiway toevoegen als aanbieder op ons glasvezelnetwerk in Marknesse en Ens.

Bij Caiway krijg je snel en stabiel glasvezel internet voor een verrassend scherpe prijs. Omdat alles al zo duur is, heeft Caiway speciaal het Internet & TV Budget-pakket. Zo kan het hele huis moeiteloos tegelijk online en interactieve TV kijken zonder te veel te betalen. Dat is slim bekeken!

DELTA is de eerste provider in Nederland die gigasnel internet tot wel 8 Gig (8000 Mbps) mogelijk maakt! Met eindeloze mogelijkheden voor nu en in de toekomst. Ook neemt DELTA alle zorgen uit handen. Maak gebruik van de gratis ‘tot de nok’ installatie en geniet van razendsnel glasvezelinternet. Zo kun je optimaal genieten van je DELTA Flexpakket.

Maak nu gebruik van het welkomstaanbod

Zodra jouw glasvezelaansluiting in je woning is geplaatst, heb je een abonnement nodig om van de diensten gebruiken te kunnen maken. Sluit je abonnement snel af, zo kun je gebruikmaken van het superscherpe welkomstaanbod.

Kijk op de website voor meer informatie en voorwaarden:   
DELTA
Caiway

Glasvezel voor NOP valt nu onder DELTA Netwerk. Samen met de overnames van FiberFlevo en Fiber NH is DELTA Fiber nu actief in alle provincies van Nederland. 

“We zijn blij dat we met deze overnames de volgende stap zetten in de realisering van onze ambitie om 2 miljoen huishoudens te bereiken in 2025”, zegt Michiel Admiraal, directeur van DELTA Fiber. “Wij zijn met name actief in buitengebieden en dorpen. Bovendien zijn de netwerken tot in de meterkast van de huishoudens (homes connected) uitgerold. Daarmee passen deze overnames perfect in onze strategie om snel en laagdrempelig glasvezeldiensten te bieden aan bewoners. Overigens kunt u Glasvezel voor NOP nog gewoon bereiken ” 

Over DELTA Fiber 

DELTA Fiber is een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Het netwerk van DELTA Fiber bereikt inmiddels ruim 1,3 miljoen huishoudens en bedrijven en groeit met 8000 glasvezelaansluitingen per week. De ambitie van DELTA Fiber is om zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven toegang te bieden tot een snelle internetverbinding en te groeien naar 2 miljoen aansluitingen in 2025. DELTA Fiber is eigendom van de investeringsmaat-schappijen EQT en Stonepeak. Onder de merken DELTA en Caiway levert het bedrijf internet met gigabitsnelheden, interactieve tv en vaste en mobiele telefonie aan zowel consumenten als bedrijven. Bij DELTA Fiber werken meer dan 1200 medewerkers.