DELTA en Caiway op netwerk in Marknesse en Ens

DELTA en Caiway op netwerk in Marknesse en Ens

23 januari 2023 – Goed nieuws! Sinds kort kunnen we ook de landelijk bekende providers DELTA en Caiway toevoegen als aanbieder op ons glasvezelnetwerk in Marknesse en Ens.

Bij Caiway krijg je snel en stabiel glasvezel internet voor een verrassend scherpe prijs. Omdat alles al zo duur is, heeft Caiway speciaal het Internet & TV Budget-pakket. Zo kan het hele huis moeiteloos tegelijk online en interactieve TV kijken zonder te veel te betalen. Dat is slim bekeken!

DELTA is de eerste provider in Nederland die gigasnel internet tot wel 8 Gig (8000 Mbps) mogelijk maakt! Met eindeloze mogelijkheden voor nu en in de toekomst. Ook neemt DELTA alle zorgen uit handen. Maak gebruik van de gratis ‘tot de nok’ installatie en geniet van razendsnel glasvezelinternet. Zo kun je optimaal genieten van je DELTA Flexpakket.

Maak nu gebruik van het welkomstaanbod

Zodra jouw glasvezelaansluiting in je woning is geplaatst, heb je een abonnement nodig om van de diensten gebruiken te kunnen maken. Sluit je abonnement snel af, zo kun je gebruikmaken van het superscherpe welkomstaanbod.

Kijk op de website voor meer informatie en voorwaarden:   
DELTA
Caiway

Meer informatie? Bezoek een Glasvezelmarkt

Kom langs op één van de Glasvezelmarkten die Glasvezel voor NOP organiseert. De  glasvezeladviseurs van diverse providers beantwoorden graag al je vragen. De Glasvezelmarkten vinden plaats op:

Zaterdag 11 februari van 10:00 tot 15:00 in Dorpshuis Het Roefje, G.J. Gillotstraat 29 in Ens

Zaterdag 18 februari van 10:00 tot 15:00 in de PKN Marknesse, Sluis 1 in Marknesse